Час читати - час знати!

суббота, 30 сентября 2017 г.

Життя триває

Другий місяць осені починається з особливої дати. 1 жовтня у всьому світі відзначається Міжнародний день людей похилого віку, проголошений Генеральною Асамблею ООН, а в Україні це також і День ветерана. Багато щирих, ніжних слів у цей день почули досвідчені, мудрі, добрі бабусі та дідусі. Звучали зворушливі рядки української лірики про людську осінь, яка як і природа, буває різною.      
Цей день – не лише можливість нагадати всім про людський обов’язок бути турботливими і милосердними до найповажнішої частини суспільства. Це і привід до роздумів щодо подальшої долі людства, його культури, взаємозв’язку поколінь.

Щирими оплесками дякували старенькі бібліотекарю Кушніковій О.М, та соціальному працівнику Даніловій О.М, які запросили до приміщення бібліотеки людей поважного віку на годину доброго спілкування «Життя триває». Найактивніші читачі підготували веселі сценки, запальні пісні, позитивні вірші, гуморески, смішні історії, які принесли  гарний настрій. На заході була присутня сільський голова Собко Н.О., яка привітала відвідувачів добрими, щирими словами з Днем людей похилого віку.

Комментариев нет:

Отправить комментарий